9 Haziran 2016 Perşembe

Ankara Bahçe duvarı uygulaması ve Bahçe duvarı Fiyatları

ANKARADA BAHÇE DUVAR UYGULAMASI

Büyük şehir, ilçe gibi yerleşim merkezlerinde bina ve evlerin bahçe duvarlarının bulunması görünüm itibari ile önem taşımaktadır. Bina çevrelerinin açık alan gibi görünmesi ve korunaksız olması insanları endişelendirmektedir. Bu yüzden bina çevresine yapılacak olan bahçe duvarı uygulamasında binanın konumu da göz önüne alınarak yapılmalıdır. Binaların caddeye yakın olması, çocukların oyun alanının bulunmaması ve çevresinin boş arazi gibi görünmesi bahçe duvarı yapılması için gerekli nedenler arasında bulunmaktadır. Bahçe duvarı her bina için gerekli görülmektedir. Bahçeli binanın görüntüsü hem güzel hem de dışarıdan gelecek tehlikelerden bir an içinde olsa korunabilmek için yapılmaktadır. Duvar uygulamasında binanın alçaklığı, bahçenin çevresi göz önüne alınarak yapılabilmektedir. Bahçe duvarı çeşitleri arasından binanın konumuna uygun olabilecek bahçe duvarı seçilmektedir.

Bahçe duvarı için seçilen modelin uygulamasında firma yetkilileri gereken önemi göstermektedir. Binanın alanı ve zeminin sağlamlığı kontrol edildikten sonra işlemlere başlanmaktadır. Her binanın kendine özgü bahçe duvar uygulaması yapılmaktadır. Firma yetkilileri bu konuda müşterilerine yardımcı olabilecek uzman eleman kadrosu ile çalışarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadırlar. Bahçe yapımında kullanılacak malzemenin kaliteli olmasına özen gösterilmektedir. Ustaların işçilik hususunda özenle bahçe duvar uygulamasını, işin önemini göstermektedir. Bahçe duvar uygulamasında duvarın yüksekliği binanın durumuna göre yapılmaktadır. Duvarın üzerine düz ya da şekiller verilerek estetik görünmesi sağlanmaktadır. Duvar çeşitleri arasında sık kullanılan tuğla desenli duvar, taş desenli duvar ve hazır kalıp olarak yapılan duvar süslemeleri bulunmaktadır.   http://bahceduzenlemepeyzaj.blogspot.com.tr/p/bahce-duvari.html


Genellikle bahçe düzenlemelerinde uygulanan duvar ve diğer malzemelerin kullanılması çevreyi tehdit edici malzemelerden olmamaktadır. Bahçe duvarı hem binanın görünümünü değiştirecek hem de dış etkenlerden binayı korumuş olacaktır. Firmalar bahçe duvarı uygulamasında müşterilerine uygun fiyat konusunda yardımcı olabilmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.