8 Ekim 2016 Cumartesi

Bahçe Duvarı Yapimi


BAHÇE DUVARI YAPIMI
Evimizin, işyerimizin, yazlığımız ve yaşam alanımız olan her yerin daha sağlam, güvenilir ce daha güzel bir görünüme sahip olabilmeleri için Bahçe Duvarı Yapımı gerekmektedir. Firmamız yaşam alanlarınızın dış görüntüsü olan bahçe duvarlarını en kaliteli şekilde yapmayı hedeflemektedir.
Bahçe duvarlarının istinat duvarı, villa bahçe duvarı, çevre duvarı, beton bahçe duvarı ve desenli bahçe duvarını gibi çeşitli şekilleri bulunmaktadır.  Bahçe duvarı yapımı, Bahçe duvarı uygulaması, Bahçe duvarı yapanlar, Ankara bahçe duvarı ustası, Bahçe duvarı yapan firmalar

Bahçe duvarı yapmadan önce, ilk iş olarak yer fizibilitesi yapılması gerekmektedir. Daha sonra duvarın yapılacağı alanda düzeltme işlemi yapılarak, zemin dümdüz hale getirilir. Fizibilite ve zemin düzeltme işlemi Bahçe Duvarı Yapımı için önemli yere sahiptir. Çünkü duvarın sağlamlığı bu işlemler sayesinde belirlenmektedir. Zeminin düzeltilmesi işleminden sonra sömel dökülür. Yani bir başka deyişle, duvarın, ayak ya da kolonlardan gelen yükleri zemine aktarılması işlemi gerçekleştirilir. Duvardaki metal kalıplar tamamlanır ve dekoratif kalıplar eklenir. Dekoratif kalıpların duvara montajlanmasının ardından beton mikseri ya da pomba dediğimiz aletler yardımıyla döküm işlemi tamamlanır. Son olarak da dekoratif kalıplar sökülür ve bahçe duvarı yapım işlemi tamamlanır. Her bahçe duvarı yapımı işlemi hemen hemen aynı şekilde tamamlanmaktadır.

Güvenliğinizi sağlayan ve dışardan bakan gözlerin sizlerin yaşam alanlarını daha hoş görmelerine vesile olan bahçe duvarları firmamız tarafından en kaliteli yöntemler ile yapılmaktadır. Firmamız Bahçe Duvarı Yapımıişini Türkiye’de en iyi şekilde yaparak, sizlere hizmet sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.